Partnereink

 

Koh Samui utazás, nyaralás

Amikor a  Teremtő helyet keresett a földi Paradicsomnak, választása a Thai öböl közepére esett, egy kókuszpálmáktól zöldellő, buja trópusi növényektől színes, türkizkék vízzel  szegélyezett álomszigetre, Koh Samuira.

Koh Samuin (mely 247 km2 - ével Thaiföld 3. legnagyobb szigete) élő őslakosok számára a megélhetést egykor a kókuszdió biztosította. Napjainkban a kókuszligetekben különböző árkategóriájú bungalók és hotelek állnak. Az emberek bevételi forrását ma már a kókuszpálmákkal övezett, kilométereken át nyújtózkodó bársonyos, homokos partokon pihenő turisták jelentik.

Koh Samui egyaránt vonzza azokat, akik a nyugalmat, a békés magányt és a romantikát keresik, illetve azokat is, akik energiájukat a sportban, a kültéri tevékenységekben vagy a sokszínű éjszakai életben kívánják levezetni.

Számos kis öböl burjánzó növényzetű, elszigetelt partjai kiváló lehetőséget biztosítanak az elbújni vágyóknak, más strandokon pedig mind parti, mind vízi programokon vehetnek részt.

A vásárolni vágyókat boltok és különleges piaci standok nagy választéka várja, melyben még a legkifinomultabb ízlésű vásárlók is kedvükre válogathatnak. Chaweng, Lamai, Bophut partjain ínycsiklandó ételkülönlegességeket kínáló hagyományos thai éttermek mellett a nemzetközi éttermek széles választéka is fellelhető.

 

A bangkoki városnézés után pihenjen és nyaraljon Koh Samui pálmafás, fehér homokos tengerpartján !

Koh Samui utazások

Kombinált utazások :Bangkok városnézés és Koh Samui üdülés

Körutazások:Bangkok városnézés-Chiang Mai kirándulás-Koh Samui pihenés

 

 

 

© 2008-2021 Thaiturizmus Utazási Iroda Kft. | Rólunk | Elérhetőségek | Partner oldalak

Keresés indítása Tourism Association Of Koh Samui Bangkok Airways Thai Airways Samui Tourist Police Tourism in Thailand