Partnereink

 

Koh Samui tengerpartok

Koh Samuin számos, fürdésre alkalmas tengerpart közül lehet választani, jóllehet egyre nagyobb területeket foglalnak le a gombamód szaporodó part menti szállodák. A legzsúfoltabb tengerpartok a sziget keleti oldalán vannak : Chaweng és Lamai. Mindkét parton tiszta, kékeszöld víz várja az oda látogatókat.         

Chawengen inkább „üdülőfalvak” (bungalók) és hotelek várják a turistát. Itt a leghosszabb a homokos part, közelben egy szigettel : Koh Mat Lang. Chaweng hosszú tengerpartja jóvoltából felértékelődött és a szolgáltatások gyors fejlődésnek indultak. Ugyancsak kedvező tényező, hogy csak Chawengnál nyáron is elég mély a víz az úszáshoz, míg a sziget más partszakaszain ezekben a hónapokban sekéllyé válik a tenger.


                    

Chaweng Noi beach, Chaweng beach déli részén, attól gyalog 10 percre helyezkedik el. Fehér, pálmafákkal övezett homokos tengerpart, olyan amilyet az utazó elképzel magának.

 

A nagyobb nyugalomra és csendre vágyók a sziget északi, déli és nyugati partjait keressék fel. Mae Nam beach , Bo Phut beach és Bang Rak beach a sziget északi partján fekszenek. Bo Phut és Bang Rak egy öböl mentén helyezkedik el, ebben az öbölben a kis földnyelv végén található Koh Faan.                    

Hat Thong Yang a sziget nyugati partján még magányosabb, elhagyatottabb település, de homokos partja nem tartozik Samui legjobbjai közé.

Na Thontól északra fekszik Hat Ang Thong. Nagyon sziklás a partja, de más partokhoz képest több helybéli látványosságot kínál.
 

© 2008-2021 Thaiturizmus Utazási Iroda Kft. | Rólunk | Elérhetőségek | Partner oldalak

Keresés indítása Tourism Association Of Koh Samui Bangkok Airways Thai Airways Samui Tourist Police Tourism in Thailand