Partnereink

 

Koh Phangan

Ez egy paradicsomi sziget a Thaiföldi-öbölben. 100 km-re helyezkedik el Thaiföld déli Surat Thani tartományától és kb. 15 km-re híres Koh Samui szigetétől. Koh Phangan Samui szomszédai közül a legnagyobb, 168 négyzet km-éterével. Több mint a 70%-át a teljes területnek hegyek, és trópusi esőerdők borítják. Az alföldön kókusz –földeket találunk. Körülbelül 8000 ember él Koh Phanganben. Közöttük Kínaiak, akiknek az ősei Kínából települtek ide, több mint száz évvel ezelőtt. Az emberek többsége Thong Sala városban él. Általános Thai nyelv a hivatalos, de inkább a déli dialektust beszélik a helyiek. Az angolt az üzleti életben és a turista területeken beszélik. A lakosság több mint 95%-a buddhista, de van néhány Muszlim a Ban Tai faluban.
 Koh Phangan legfontosabb terméke a kókusz. Minden hónapban Koh Samui és Koh Phangan több mint 1 millió kókuszt exportál Bankokba. Más szigetek a halászatból élnek és természetesen, a növekvő turizmusból.

Túra ára : 2.200 THB / fő

Útiterv

07. 30    Transzfer a hoteltől a Maenam kikötőbe.
08. 00    Megérkezés a Maenam kikötőbe, ahol egy kis reggeli várja a kirándulókat.
08. 30    Elindulás a kikötőből Koh Phangan-ra.
09. 00    Megérkezés Thong Sala kikötőbe. Innen helyi taxival folytatják a kirándulást.  Az első megálló a Kínai templom. Ezután elefántetetés következik a parkban.
10. 30    Egy autentikus halászfalu meglátogatása, ahol ajándékokat lehet vásárolni.
11. 00    Kávészünet következik és a kilátó megkeresése Phangan Utopia menedékhelyen. Továbbindulás Koh Mah-ra, ahol búvárkodás Mae Had tengerparton.
12. 00     Ebéd a Mae Haad tengerparti étteremben.
13.30    Megérkezés a Kao Thum Templomba, ahol a festői kilátásban lehet gyönyörködni, mielőtt pihenni indulnak  Haad Rin- ra , ahol a világhírű " Full Moon" partikat tartják.
16.00    Visszatérés  Koh Samui-ra, transzfer a szállodába  

 

Galéria: Koh Phangan

© 2008-2021 Thaiturizmus Utazási Iroda Kft. | Rólunk | Elérhetőségek | Partner oldalak

Keresés indítása Tourism Association Of Koh Samui Bangkok Airways Thai Airways Samui Tourist Police Tourism in Thailand